2010. március 16., kedd

volksbank hitel és hitelkalkulátor

A volksbank hitelek a bank hitelkalkulátorának segítségével könnyedén
kalkulálhatóak, azonban a deviza alapú hitel vagy személyi kölcsönök
esetében az árfolyamkockázat nem kalkulálható, mert a kamat változó !
A volksbank kedvező lakáscélú és jelzálog alapú hitelteket folyósít :
Kiknek ajánljuk: Nagykorú devizabelföldi magánszemélyeknek, akik lakáscélú kölcsönt, és egyúttal lakás-takarékpénztári megtakarítást is igénybe kívánnak venni. A fedezetként felajánlott lakás-takarékpénztári szerződés szerződői vagy kedvezményezettjei kötelezően a kölcsönügylet adósai, illetve adóstársai.

A kölcsön célja: Lakáscélként az alap-hiteltermék szerint így megjelölt hitelcélok fogadhatóak el, amennyiben a lakás-takarékpénztári törvény alapján is lakáscélnak minősülnek (lakás előtakarékoskodó vagy kedvezményezett lakótelek vásárlása, lakás, családi ház vásárlása, építése, cseréje, bővítése, felújítása, korszerűsítése, közművesítése)

Devizanem: HUF vagy EUR, forintban történő folyósítással

Kölcsönösszeg: Minimum 1.000.000 Ft, illetve 4.000 EUR összegek forint ellenértéke, maximum a felajánlott ingatlanfedezet mértékétől függően az alap-hiteltermék szerinti hitelösszeg

Futamidő: Minimum 10 év, maximum 35 év

Kamat, díjak: Hirdetmény szerint (THM: 7,84%*). A lakás-előtakarékossági szerződésre vonatkozó díjakat a Fundamenta-Lakáskassza mindenkor hatályos kondíciós listája tartalmazza.

Türelmi idő: A Bankra engedményezett lakás-előtakarékossági szerződés szerinti megtakarítási idő (mely a kiutalási időszakot is magában foglalja) + max. 6 hónap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése