2010. május 8., szombat

Otp hitelkártyák

Otp hitelkártyák - ha gyorsan pénzre van szüksége !
Vásároljon most, fizessen később!
* A hitelkeret alapvetően az Ön által igazolt nettó jövedelemtől függ.
* Ha a türelmi időszak végéig visszafizeti a hitelkeretből felhasznált teljes összeget, vásárlásai kamatmentesek. Amennyiben nem a teljes összeget fizeti vissza, a kamat a felhasznált hitelkeret összege alapján kerül felszámításra.
* Ön döntheti el, hogy a türelmi időszak végéig a hitelkeretéből felhasznált teljes összeget, vagy csak egy részét fizeti vissza. Az egyik esetben a teljes hitelkerete, míg a másik esetben a hitelkeretének fennmaradó része a következő hónapban továbbra is rendelkezésére áll.
* Kérésére havi számlazáráskor SMS üzenetben tájékoztatjuk a minimálisan fizetendő összegről és a fizetési határidőről.
* Az OTPdirekt Kártya Kontroll szolgáltatással a kártyával történt vásárlásokról és készpénzfelvételről SMS-t kérhet.
* A hitelkártyák mindent tudnak, amit a hagyományos bankkártyák. Már csoportos beszedési megbízás is megadható a kártyákra, sőt, egyes típusok esetén vásárlási visszatérítés jár a terhelt összeg után.
* Nem kell félnie a túlköltekezéstől, mert napi készpénzfelvételi és vásárlási limiteket állíthat be, hogy még nagyobb biztonságban érezhesse magát az esetleges visszaélésekkel szemben.

Azoknak, akik szeretik a kényelmet és a kényeztetést, a biztonságos, széles körben elérhető banki szolgáltatásokat - bárhol is járnak a világban.

* Érdemes mindig a kártyájával vásárolnia, hisz így a kártyadíj többszörösét, évente akár 30.000 forintot is megtakaríthat, az OTP Bank ugyanis a kártyával végrehajtott vásárlások értékének 1%-át visszatéríti!

A társkártyával végrehajtott vásárlások is növelik az év végi visszatérítés összegét! Sőt, a vásárlási visszatérítés a hitelkártyához megadott szolgáltatói beszedési megbízásokra is érvényes!

* BLUE kártyabirtokosként külföldi útja során is biztonságban érezheti magát, mivel sürgősségi készpénzfelvételt, valamint 48 órán belüli kártyapótlást biztosítunk a világ 2200 American Express utazási irodájában.

* Nem kell aggódnia, ha a kártyával vásárolt áru megsérül vagy ellopják. A vásárlástól számított 90 napig a kártyához kapcsolódó vásárlási biztosítás még erre az esetre is fedezetet nyújt 250 EUR értékig!

* Selects ajánlatok és kedvezmények: kizárólag az American Express kártyabirtokosok számára nyújt exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket hotelek, éttermek, áruházak kínálatából szerte a világon, és Magyarországon is. Bővebb információért keresse fel a www.americanexpress.hu/selects honlapot!

* Vásárolja meg BLUE kártyával a tömegközlekedési eszközre szóló jegyét és ezzel már jogosult is az utazási balesetbiztosításra 50 000 EUR erejéig!

* A kártyához tartozó asszisztencia szolgáltatással külföldi utazásai során 24 órás telefonos ügyfélszolgálaton keresztül kérhet segítséget számos esetben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése