2010. június 1., kedd

Hiteligénylés folyamata és a Hitelbírálat

Pozitív bírálat esetén azonnal tájékoztatjuk a jóváhagyott kölcsön összegéről az Ön által megadott telefonszámra küldött SMS-ben. A Társaság a kölcsönkérelemről a saját belső hitelbírálati szempontjai és a vonatkozó jogszabály előírásai alapján - egyedi bírálat keretében - dönt.

Az Ügyfél részére a kölcsönkérelem elbírálását megelőzően, a kölcsön lehetséges összege és egyéb feltételei tekintetében nyújtott információ kizárólag előzetes tájékoztatás célját szolgálja, amely a kölcsönkérelem elbírálását követően akár jelentősen módosulhat.

A kölcsönkérelem befogadása önmagában a Társaság részéről nem jelent pénzügyi szolgáltatás nyújtására vonatkozó kötelezettségvállalást.

A kölcsön iránti kérelmeket a Társaság egyedileg bírálja el. A jövedelem figyelembevétele melletti kölcsön kérelmének bírálatánál a Társaság többek között az Ügyfelek vagyoni és jövedelmi viszonyait, a fizetésre kötelezettek fizetőképességét és készségét vizsgálja, így különösen a rendszeres és munkáltató, vagy adóhatóság által igazolható havi nettó jövedelem nagyságát, valamint az azt terhelő rendszeres fizetési kötelezettségek összegét. Az Ügyfelek tekintetében az egy főre eső havi nettó jövedelem nagyságának a mindenkori minimálbér összegét el kell érnie.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése