2011. február 6., vasárnap

Személyi hitel - MKB Bank, kalkulátor

Ön az MKB Személyi hitel által egy gyors - akár 2 munkanap alatt elérhető - és könnyen igénybe vehető finanszírozási forráshoz jut, melynek összege* legalább 300 000 Ft, de legfeljebb
5 000 000 Ft.
* A nyújtható hitel összegét befolyásolja továbbá az adósminősítés eredménye.

Tipp:

Amennyiben Önnek 300 000 Ft-nál kisebb összegre van szüksége, az MKB folyószámlához igényelhető MKB Hitelkártyát vagy Folyószámlahitelt ajánljuk figyelmébe. Abban az esetben, ha 5 000 000 Ft-nál magasabb a hiteligénye, akkor az MKB Forint Magánhitelt javasoljuk, amely kedvező árazással, ingatlanfedezet mellett szintén bármely hitelcélra igénybe vehető.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a konkrét ügylet ismeretében, adósminősítésünk alapján további biztosíték (egyoldalú tartozáselismerő okirat, készfizető kezes) bevonását is előírhatjuk. Egyoldalú tartozáselismerő okirat 3 millió forint feletti hitelösszeg esetén kötelező. Készfizető kezes bevonására akkor kerülhet sor, ha a hitel összege, futamideje illetve az adósminősítés eredménye kötelezővé teszi.
A kölcsön folyósítása

Pozitív hiteldöntést követően kollégáink Értesítő levelet küldenek az Ön részére, mely a kölcsön adatait tartalmazza. Az aláírt hitelkérelemi nyomtatvány - melynek hátoldala a Személyi kölcsön általános szerződési feltételeit tartalmazza - és az Értesítő levél együtt képezik a kölcsönszerződést. Így Önnek nem kell még egyszer befáradni Bankunkhoz.

A hitel folyósítására a hiteldöntés alapján - a szerződési feltételekben ismertetett esetleges folyósítási feltételek teljesítését követő - 2 munkanapon belül kerülhet sor. A kölcsönösszeg folyósítása történhet az Ön MKB-nál vezetett számlájára, illetve MKB-s számlanyitás nélkül is. Abban az esetben, ha Ön a hitelkérelmi dokumentáción más banknál vezetett számlájára kéri a kölcsönösszeg folyósítását, Bankunk elszámolási (technikai) számlát nyit Önnek.

A kölcsön más banknál vezetett számlára történő folyósítása átutalási díj felszámítása ellenében történik, a hitelösszeg terhére.
A kölcsön törlesztése

A kölcsön törlesztésére Önnek - választása szerint - 12-60 hónap futamidő áll rendelkezésre. Amennyiben Ön egy évnél hosszabb futamidőt választ, a kölcsön kamata és kezelési költsége évente módosulhat a hatályos kondíciók alapján.
A kölcsön igénylése:
Az igényléshez szükséges hitelkérelmi nyomtatványt bármely MKB bankfiókban rendelkezésére bocsátjuk, vagy letöltheti a Letöltések és linkek menüpontból.
Csoportos hitelfedezeti életbiztosítás

Az Ön és családja biztonsága érdekében az MKB Folyószámlahitelhez, Csoportos hitelfedezeti életbiztosítás kapcsolódik, melynek díját az MKB állja 2011 - ben. Önnek nem kell mást tennie, mint aláírni a csatlakozó nyilatkozatot, és automatikusan egy kockázati életbiztosításhoz jut, melynek részleteit külön erre a célra készített Tájékoztatónk tartalmazza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése