2011. július 22., péntek

Hitel munkanélkülieknek, hitel munkanélkülinek azonnal

Aki hitelt szeretne felvenni, de jelenleg nincs jövedelme, vagy nem tudja igazolni rendszeres havi bevételét akkor azt mondhatjuk, hogy a mai jogszabályok alapján Magyarországon egyetlen banknál sincs lehetősége a hitel felvételére.

A bankok szigorúan vizsgálják a hitelt kérelmezők jövedelem viszonyait, a vizsgálatához tartozó legfontosabb jogszabályváltozást 2010. június 11-el hozták hatályba. Ennek a jogszabályváltozásnak az alapján minden bankban meg kell állapítania a hitelek elbírálásakor az igénylő személy úgynevezett hitelezhetőségi limitjét.

Ehhez azonban nélkülözhetetlen a jövedelemigazolás, ez az igazolás úgy az adós, mint adott esetben az adóstárs rendszeres havi jövedelmét foglalja magába.

Jövedelemigazolás nélkül jelenleg egyetlen bank sem nyújt lakáshitelt vagy jelzáloghitelt .

Jövedelemigazolás beadására minden esetben szükséges akár személyi kölcsönt, akár pedig jelzáloghitelt kíván felvenni . Azonban előfordul, hogy jelzáloghitelek igénylésekor elég a banknak , ha az adós igazoltan legalább háromhavi munkaviszonnyal rendelkezik a jelenlegi munkahelyén, ezzel szemben viszont a legtöbb pénzintézetnél szigorú elvárás, hogy a személyi hitelek igénylője a munkavállalásáról olyan igazolást adjon be mely legalább hat havi folyamatos munkaviszonyt igazol.

5 megjegyzés:

  1. Helló,
    Üdvözöljük a GLOBAL FINANCE LIMITED, globális hitelezési szervezet elkötelezett a gyors biztosított készpénz hitelek szakképzett személyek, magáncégek, állami cégek és a vállalatok egy támogatott kamatláb 2%. Mi segített számos egyedszám és szervezetek, akik már szembe nehéz pénzügyi helyzetben a világ minden tájáról. Ha alkalmazza velünk, akkor alkalmazása egy megbízható cég, amely törődik a finanszírozási igényeit. Mi gondoskodunk a végig az egész folyamatot. lépjen kapcsolatba velünk ma a hitel-mailben: emilianawilson11@gmail.com
    pályázók adataira
    1) Teljes név:
    2) Ország:
    3) Az a cím:
    4) Állami:
    5) Nem:
    6) Családi állapot:
    7) Foglalkozás:
    8) Telefonszám:
    9) A jelenlegi helyzet a munkahelyén:
    10) Havi jövedelem:
    11) A hitel összege Szükséges:
    12) Hitel Időtartam:
    13) célja hitel:
    14) Vallás:
    15) már alkalmazott előtt:
    16) Születési idő:
    Kösz.

    VálaszTörlés
  2. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    BORROWERS APPLICATION DETAILS


    1. Name Of Applicant in Full:……..
    2. Telephone Numbers:……….
    3. Address and Location:…….
    4. Amount in request………..
    5. Repayment Period:………..
    6. Purpose Of Loan………….
    7. country…………………
    8. phone…………………..
    9. occupation………………
    10.age/sex…………………
    11.Monthly Income…………..
    12.Email……………..

    Regards.
    Managements
    Email Kindly Contact: urgentloan22@gmail.com

    VálaszTörlés
  3. Vannak pénzügyi nehézségei? Kell egy kölcsön? elenanino0007@gmail.com

    VálaszTörlés
  4. Üdv mindenkinek!
    Nora vagyok, jelenleg Egerben élek. Jelenleg két gyerekkel özvegy vagyok, és májusban beragadtam egy pénzügyi helyzetben, és újra kell finanszíroznom és fizetnem a számlámat. Megpróbáltam hiteleket keresni a magán- és a vállalati hitelintézetektől, de soha nem sikerült, és a legtöbb bank visszautasította hitelemet. De ahogy Istennek lenne, az Isten MAN-ján egy kooperatív futamokra vezettem be, egy magánhitelező, aki 80 000 eurónyi kölcsönt adott nekem, és ma egy cég tulajdonosa vagyok, és a gyerekeim jól járnak abban az időben, ha kapcsolatba kell lépnie bármelyik vállalattal, biztosítva a fedezet nélküli kölcsön biztosítását, a nem hitelesítést, a társszerzőt nem mindössze 2% -os kamatlábbal és jobb visszafizetési tervekkel és ütemtervvel. Nem tudja, hogy ezt csinálom, de most nagyon boldog vagyok, és úgy döntöttem, hogy az emberek többet tudnak róla, és azt akarom, hogy Isten többet áldjon meg. Kapcsolatba léphet vele az e-mail címén: dantecooperativehelp@hotmail.com a gyors beszélgetéshez vagy a whatsapp / +35677926593

    Kösz
    Nora.

    VálaszTörlés

  5. Szia,

    Szüksége van egy törvényes 2% -os hitelkamatra ?, Az Aanna Loan Finance kölcsönöket kínál magánszemélyeknek és szervezeteknek. Hitel, Hiteleink jól vannak biztosítva és a maximális biztonság prioritásunk, rendelkezésre álló kölcsönöket kínálunk.

    * Személyes kölcsönök (biztonságos és nem fedezett)
    * Üzleti kölcsönök (biztonságos és nem fedezett)
    * Kombinált kölcsön
    * Konszolidációs kölcsön és még sok más:

    Ha érdekli, vegye fel velünk a kapcsolatot az e-mail kézhezvételével, hogy lehetővé tegye a tranzakció folytatódását, e-mailben érhető el: annaloanfinance @ gmail.com, gyors csevegés vagy a WhatsApp / +35677926593

    Minden jót,
    Anna Figo,
    Hívja / Whatsaap +35677926593
    C.E.O / főtanácsadó.
    Anna hitelfinanszírozás
    annaloanfinance@gmail.com

    VálaszTörlés