2010. szeptember 12., vasárnap

lakáshitel önerő nélkül 2010 ben ?

lakáshitel önerő nélkül 2010 ben ? van ilyen hitellehetőség ?
jelenleg nem sok esély van erre a lakáshitel kombinációra sajnos !
A válság miatt jelentősen megritkult az önerő nélküli lakáshitel ajánlatok száma, de azért nem vészes a helyzet és lehet találni olyan bankokat, akik adnak hitelt pót fedezet nélkül is – és 2010-re valószínűleg sokkal jobb lesz a helyzet. Természetesen az ilyen hitel konstrukciók esetén szükséges a jövedelem, lehetőleg minél magasabb - ugyanis egyes hitel szakértők szerint minimum 200000Ft nettó kereset szükséges ahhoz, hogy egyáltalán szóba álljanak a bankok velünk vagy pedig a háztartás bevétele legyen a havi törlesztő részlet kétszerese.
Ha nem rendelkezünk ekkora keresettel akkor még szóba jöhet kezes, de ezzel az a baj, hogy a mai világban nagyon nehéz találni. Pontosan persze nem lehet tudni, hogy mi szükséges a sikeres hitel elbíráláshoz, hiszen minden bank más-más értékelést alkalmaz és azokat titkosan kezeli.
Nem a svájci frank árfolyamváltozása volt az oka ekkora veszteségnek, mivel a futamidő alatt az átlag árfolyamváltozás mindössze 4 százalék volt, 164-ről, 170 forintra nőtt. De jelenleg a chf hitel hozománya a 226ft / frank árfolyam !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése