2010. november 24., szerda

Hitel előtti tanácsok itt !

Az alábbiakban szeretnénk ügyfeleink figyelmét felhívni a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) honlapjára (www.pszaf.hu), amely hasznos információival segít abban, hogy a hitelfelvétel előtt megfontoltan, a legjobb érdeke szerint dönthessenek. A honlap fogyasztóknak szóló aloldala tájékoztatást nyújt a hitelfelvételről, bemutatja a hiteltermékeket és tartalmaz banki hiteltermékeket összehasonlító táblázatokat. A honlapról továbbá letölthető a Magyar Nemzeti Bank és a PSZÁF által közzétett, a túlzott eladósodottság kockázatairól szóló tájékoztató, melyet javaslunk, hogy alaposan tanulmányozzon. Ezt a tájékoztatót hiteligénylése esetén, azt megelőzően mi is átadjuk Önnek.

A PSZÁF honlapján az érdeklődők elérhetnek továbbá egy háztartási költségvetés-számító programot. A program segítségével kiszámíthatják, hogy mennyi megtakarításuk marad havonta, ez alapján pedig mérlegelni tudják, hogy a felvenni tervezett hitelösszeg törlesztőrészlete belefér-e a háztartásuk költségvetésébe.

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. ügyfél-tájékoztatóinak célja, hogy a teljeskörű tájékoztatás érdekében hiteligénylő ügyfelének bemutassa azokat a kockázatokat, amelyek a hitel törlesztőrészletének növekedését eredményezhetik, ismertesse a teljes hiteldíj-mutató tartalmát és a hiteligénylés folyamatát, valamint tájékoztassa ügyfelét a Központi Hitelinformációs Rendszerről. A kockázatokat, a teljes hiteldíj-mutató tartalmát és a hiteligénylés folyamatát bemutató ügyféltájékoztatót itt, a Központi Hitelinformációs Rendszerről szóló tájékoztatót pedig itt érheti el. A legkedvezőbb hitelekkel várjuk önt !

Az UniCredit Bank teljes lakossági hiteltermékpalettával várja ügyfeleit. Az igényelhető termékek közötti különbségeket az itt elérhető táblázat szemlélteti:

Mielőtt döntene a hitelfelvételről, a jogszabályi követelményekkel összhangban, különböző ajánlatok összehasonlíthatósága és a megalapozott döntéshozatal érdekében - az Ön által megadott preferenciák alapján - előzetes tájékoztatót készítünk Önnek, mely tartalmazza az adott hiteltípus legfontosabb feltételeit (így többek között a fizetendő kamatot, díjakat, költségeket, szükséges biztosítékokat, fizetés elmulasztásának következményeit stb.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése