2010. december 1., szerda

Azonnali áthidaló kölcsön - áthidaló kölcsönök

Az Azonnali Áthidaló Kölcsönt kizárólag azon természetes személy lakás-előtakarékoskodó ügyfeleinknek ajánljuk, akik rendelkeznek Lakás-takarékpénztárunknál legalább már egy megtakarítási évet lezárt vagy lejáró (kiutalt/ügyfél által felmondott/8 megtakarítási évet betöltött, vagy ezekre 3 hónapon belül jogosult) betétszerződéssel. E meglévő szerződések alapján (a lejárat típusától függően különböző nagyságú hitelkockázat miatt) ügyfeleink különböző kondíciókkal juthatnak kölcsönhöz.

Miért kedvező az azonnali áthidaló kölcsön?

* A már korábban szerződéssel rendelkező ügyfeleink a hitelbírálat folyamán előnyben (kamat, fedezetek) részesülhetnek.
* Kedvezőbb kamat a felújítási telekvásárlási és hitelkiváltási hiteleknél, ráadásul nincs árfolyamkockázat (csak Ft alapú hitelek esetén igaz).
* Egyszerűbb ügyintézés, kevesebb dokumentáció.
* Az azonnali áthidaló kölcsön igénybevétele kényelmes, mert akár otthonról is elintézhető. (Tanácsadónk személyesen felkeresi, a jelzálogbejegyzést a ltp. intézi.)

1 megjegyzés:

  1. Абрам Александр üzletember vagyok, aki képes volt újjáéledni haldokló favágó üzletét egy Isten segítségével, akit Benjamin Lee, a hitelkonzultánsnak hívtak. Jekatyerinburgban vagyok Екатеринбург. Nos, vállalkozást akar próbálni, rendezni az adósságát, kibővíteni a meglévőt, pénzre van szüksége az áruk vásárlásához. Problémái vannak a jó hitelkeret biztosításával, szeretném, ha tudnád, hogy Benjamin úr látni fog téged. Ez a megfelelő hely az összes pénzügyi problémájának megoldására, mert élő bizonyság vagyok, és ezt nem tudom csak megtartani magamnak, amikor mások pénzügyi utat keresnek. Szeretném, ha mind kapcsolatba lépne ezzel az Isten által küldött hitelezővel. a többi részben leírtak felhasználásával e nagyszerű lehetőség részese lehet. E-mail: lfdsloans@outlook.com Vagy a WhatsApp / Szöveg + 1-989-394-3740.

    VálaszTörlés