2011. szeptember 12., hétfő

Lakáshitel feltételek 2014 januártól!

A minimális hitelösszeg 1 000 000 forint, maximum: 30 000 000 forint lehet. A lakáshitel bármikor költségmentesen, részben vagy teljes mértékben előtörleszthető. A lakásvásárlási hitel akár jövedelem igazolása nélkül is igényelhető, bármilyen (új vagy használt) lakáscélra szabadon felhasználható. Az idei év megszorításai, a lakáshitel felvételének szigorodása minden réteget érint, és az élet minden területére ki fognak hatni. A bajban levő építőipar, amely java részt a lakás- és házépítésekből tudja fenntartani magát, még nehezebb helyzetbe kerülhet (fontos lakáshitel változások: 2009. július 1-jétől megszűnt az állami kamattámogatás, valamint az új és használt lakás vásárlásakor a gyermekek után járó lakásvásárlási kedvezmény - LÉK, közismertebb nevén a szocpol és a félszocpol). Azok pedig, akik ez idáig otthonteremtésen törték a fejüket, bizonyára kétszer is meggondolják, hogy belevágnak-e életük egyik legnagyobb, legfontosabb beruházásába, egy lakás vagy ház felépítésébe, megvételébe, azaz lakáshitel felvételébe.
Ha eljutott honlapunkra, akkor Ön bizonyára nem mondott még le arról a tervéről, hogy saját otthona legyen, és mi a lakáshitel felvételében, vagyis abban próbálunk segíteni Önnek, hogy ez a lehető legkevesebbe kerüljön.
A lakáshitelek piaca nem szűkült be, a bankok most is pusztán arra kíváncsiak, mennyi pénzt akar felvenni és mennyi időre, azonban figyelembe kell venni, hogy a lakásépítési kedvezmények megszűnésével mindenkinek magasabb hitelösszegre lesz szüksége, mint amennyivel akár csak néhány hete-hónapja számolt. Ilyenkor mindennél fontosabb a körültekintés, a piac ismerete, a megfelelő választás, mivel egy lakáshitel esetén - általában a nagy összeg és a hosszú futamidő miatt - súlyos százezrekbe, akár milliókba kerülhet egy most meghozott rossz döntés. 2012 évtől a lakáshitelek feltételei kedvezőbb lesz, mivel a szocpol támogatás is újra elérhető lesz a lakáshitelek esetén.
Például az egyik legjobb lakáshitel a Cib :
Az életben néha jól jön egy kis változatosság, de ha lakáshitelről van szó, akkor mindenki inkább a kiszámíthatóságot kedveli. Ha Ön sem szeretne folyton a törlesztőrészletek miatt aggódni, akkor válassza az árfolyamkockázattól mentes és kiszámítható CIB FIX1, FIX3 vagy FIX5 Lakáshitelt, amely az Ön által választott kamatperiódustól függően – 1, 3 vagy 5 éven keresztül változatlan törlesztőrészleteket garantál!

Miért érdemes CIB FIX Lakáshitelt választania?

  • Az Ön által választott kamatperiódustól függően 1, 3 vagy 5 évig garantáltan változatlanok a törlesztőrészletek!
  • Nincs árfolyamkockázata!
  • Nincs kezelési költsége, nincs szerződéskötési díja, sem hitelbírálati díja!
  • Átlátható kondíciók
  • A futamidő a 35 évet is elérheti
  • Türelmi idővel is igényelheti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése