2012. október 5., péntek

Kisvállalkozói hitel feltételei

A kisvállalkozóknak sokkal könnyebb dolguk van, amennyiben hitelfelvételről van szó, mint a kezdő vállalkozásoknak. Amennyiben kisvállalkozók vagyunk, és pénzre van szükségünk, olyan gyorsan hozzáférhető fedezetet keresünk, amit szabadon felhasználhatunk, nincs más dolgunk, mint jelentkezni a megfelelő banknál, és ők máris segítenek megvalósítani az elképzeléseinket.
Akár hosszú távú célra szeretnénk hitelt felvenni akár a rövid távú céljaink teljesítése lenne az elsődleges cél, mindenképp érdemes próbálkoznunk.

Hitelkonstrukció Kisvállalkozók számára 2013:

A kisvállalkozások számára többféle hitelkonstrukció is elérhető, van olyan hitel, amely több évre, vagyis hosszú távra szól. Ennek előnye, hogy szabadon felhasználható, nincs szükség tárgyi fedezetre, és általában gyorsan és egyszerűen megigényelhetjük. Amennyiben pozitív a hitelbírálatunk, néhány napon belül hozzájuthatunk a teljes összeghez, és fix törlesztő részlettel törleszthetjük azt, valamint még haladékot is kérhetünk a törlesztés megkezdése előtt. A hosszú távú hitel összege általában 300 ezer forinttól egészen 8 millióig terjed, ami 6 éves futamidőt jelent számunkra. Az expressz, vagyis rövid távú hitelekkel kapcsolatosan megemlíthetjük, hogy nincs szükség konkrét tárgyi fedezetre, és rendelkezésünkre áll egy bizonyos hitelkeret, amennyiből költhetünk. A hitel igénylése is gyors, valamint pozitív elbírálás esetén már hamarabb hozzájuthatunk a pénzünkhöz, mint általában. Bankkártyát is kapunk hozzá, ebben az esetben az igényelhető hitelösszeg 300 ezer és 6 millió forint között mozog, valamint egy éves, azaz 12hónapos futamidő lehetőség van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése