2012. november 3., szombat

Jelzáloghitel Jövedelemigazolás Nélkül 2013 - Kalkulátor

Jelzáloghitel Jövedelemigazolás Nélkül 2013 : Jövedelemigazolás nélkül nyújtott hitelek igénylésére jelenleg egyetlen pénzintézetnél sincs lehetőség. Ennek oka, hogy az ingatlanfedezet bevonása nélküli elérhető személyi kölcsönök esetén a hiteligénylő jövedelme a kölcsön visszafizetésének legnagyobb biztosítéka, ugyanakkor jelzálog fedezete mellett kínált hitelek esetén is a jövedelemvizsgálat a hitelbírálat alapja az ingatlanfedezeten kívül. Deviza alapú adósságrendező jelzáloghitelek esetén az így fennmaradó összegnek a 80 százaléka fordítható hiteltörlesztésre, amennyiben euró hitelről van szó; és 60 százaléka, ha svájci frank alapon kerül folyósításra a kölcsön. Az ingatlanfedezetű hitel jövedelemigazolás nélküli változata, amellyel akár 100 millió forintig igényelhető hitel. Az újfajta konstrukció egy kitűnő lehetőség az okos döntéshez azoknak, akik egyszerűen szeretnének hitelhez jutni és a hitel összegét bármilyen szabadon választott célra szeretnék fordítani. Törekvésünk,, hogy hatékonyan és rugalmasan feleljünk meg a piacon felmerülő igényeknek. A friss bejelentés is ennek az eredménye: júliustól bevezetésre kerül az ingatlanfedezetű személyi hitel jövedelemigazolás nélküli hitelkonstrukciója. A jövedelemigazolás nélküli finanszírozásban csak és kizárólag az ingatlanfedezetű személyi hitel érintett.
Az új hitel bevezetésével lehetőséget adunk a hitelfelvevőknek tisztán fedezet alapú személyi hitel igénylésére. Ez a hitel elsősorban azok számára nyújt kedvező lehetőséget, akik a fedezetként felkínált ingatlanuk értéke alapján szeretnének hitelt felvenni egyszerűsített feltételekkel.
A most bevezetésre került új termék gyorsabb és kényelmesebb ügyintézést is jelent, hiszen nincs szükség az igénylő részéről jövedelemigazolásra, munkabérnek APEH által kiállított jövedelemigazolására. Az egyszerűsített hitel záloga, hogy az igényléskor csupán érvényes személyi igazolvánnyal, és lakcímkártyával kell bemenni irodáinkba, ahol kitöltjük a kölcsönigénylő nyomtatványt. Akár 100 millió forintos hitelösszeget minden devizabelföldi személy igényelheti, ha megfelelő ingatlanfedezettel rendelkezik. A bank a következő ingatlanokat fogadja el fedezetként: társasházi lakás, családi ház, sorház, üdülő, hétvégi ház vagy lehet nyaraló is. Az ügyfél a jövedelemigazolás nélküli hitel összegét szabadon felhasználhatja, akár adósságrendezésre is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése