2014. július 13., vasárnap

Piaci feltételű lakáshitelek 2015

5 éves periódusonként kiszámítható, változatlan kamat- és törlesztőrészlettel vagy referencia kamathoz kötött, 3 havonta változó, átlátható árazással. Szerteágazó kamatkedvezmény rendszerrel, pl. jövedelem átutalás esetén.


Ajánljuk, mert

  • Most 0 Ft induló díj mellett igényelhet lakáshitelt, mely egy átlagos 5 milliós hitelösszeg esetén 210.000 Ft* megtakarítást jelenthet.
    THM: 8,30%**
    Részletek
  • 5 éves időközökre kiszámítható, előrelátható törlesztést biztosít!
  • A feltételek folyamatos teljesítése esetén 1,25%ponttal alacsonyabb kamat a teljes futamidő alatt!
  • Lakástakarékkal kombinálva állami támogatás vehető igénybe!

A kamatkedvezmény feltételei

A következők teljesülése esetén 1,25% pont kedvezményben részesül, akár a teljes futamidő alatt!
  • a hitel futamideje alatt havonta legalább 150 ezer Ft rendszeres jövedelem jóváírás érkezik a kölcsön törlesztéséül szolgáló OTP banki számlára, továbbá
  • havonta legalább 2 db csoportos beszedési megbízás teljesül ugyanezen törlesztési számlán

* Ügyletenként egy ingatlan fedezet esetén az ügyintézési díjat, a fedezetkezelési díjat, továbbá a hitelkeret beállítási jutalékot és a közjegyzői díjat nem kell megfizetni, valamint a hitelbiztosítéki érték-megállapítási díj (egy érték-megállapítás esetén) teljes összegét a szerződéskötést követően az OTP Bank/OTP Jelzálogbank visszatéríti az ügyfél részére.

**A feltüntetett THM mértéke 5 millió Ft hitelösszegre, 20 éves futamidőre vonatkozik. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

1 megjegyzés:

  1. Pénzügyi válságban van, és pénzt keres saját vállalkozásának megkezdéséhez vagy számláinak kifizetéséhez? Mindannyian alacsony típusú, 2% -os kamatozású hiteleket alkalmazunk, e-mailben a (TRUSTLOAN88@GMAIL.COM) vagy a WhatsApp Us webhelyre. a +1 443 281 3404 telefonszámon

    VálaszTörlés