2011. június 14., kedd

hitel bar listásoknak ingatlanfedezet nélkül

Összegyűjtöttük a legtöbb buktatót, hogy miért is nem kap / vagy csak nagyon nehezen, egy aktív BAR listás hitelt, a leggyakrabban ezeken bukik el az igénylés, de a kérelem minden esetben függ az ingatlan forgalmi értéke és a felvett hitel arányától. Pl. nem mindegy, hogy egy 15 milliós ingatlanon egy 2-3 milliós tartozás van, ( ekkor még van remény ) vagy egy 10 milliós tartozás megfejelve az esetlegesen igénybe vett állami támogatással.Utóbbi esetben megfelelő pót fedezet nélkül reménytelen.
Amennyiben Ön aktív státuszban szerepel a banki tiltólistán, akkor a hazai pénzintézeteknél nincs lehetősége további hitelfelvételre sem ingatlanfedezet nélküli személyi kölcsön, sem jelzáloghitel esetén. Ilyenkor a ausztriai bank által kínált jelzáloghitel konstrukciók jöhetnek szóba lehetséges megoldásként. Osztrák hitelekkel kapcsolatban teljes körű felvilágosítást a bankok irodáiban kaphat személyesen, telefonon vagy e-mailben.

Ha az Ön KHR (BAR) státusza már passzív, akkor a passzív időtartamtól függően a hazai pénzintézetek által történő finanszírozásra is sor kerülhet.

Lakáscélú jelzáloghitel esetén a passzív KHR (BAR) státusz legalább 6 hónapos megléte már lehetővé teszi az újbóli hitelfelvételt. Szabad felhasználású jelzáloghitel igénylésére akkor van lehetőség, ha a passzív státusz minimum 12 hónapja fennáll. A passzív státuszt minden esetben igazolni kell az előírt dokumentumok bemutatásával.

A legtöbb esetben ezek a problémák merülnek fel
-Nem tud olyan adóstársat bevonni aki nem szerepel a BAR listán.
-Lakásépítési kedvezmény van az inagatlanon és OTP Faktoring miatti teher nem fogadható el
-Van pótfedezet, de azon APEH végrehajtás van
-Nem finanszírozzák az adott településen levő ingatlant
-Többszörös BAR miatt elutasították
-Magánhitel van az ingatlanon
- Végrahajtás alá került az ingatlan
-Magas finanszírozású hitelt vett fel, nem tud pót fedezetet bevonni.
-Rossz pénzintézethez fordult.

Nem látod a kiutat mert aktív BAR listára
kerültél, végrehajtás van az ingatlanon, sok
helyen jártál de nem találtál megoldást?

2 megjegyzés:

  1. FIGYELEM:

    Mi hiteles hitelnyújtó alapuló világszerte.Mi mindenféle kölcsön kölcsön és személyes jelzálog-kölcsön az emberek az egész világon, Érdeklődő személy fel velem a kapcsolatot: unclebuckfinancelltd@gmail.com

    Üdvözlettel
    Finanszírozási menedzser.

    VálaszTörlés