2011. június 14., kedd

otp gyorshitel otp gyorskölcsön otp gyorshitelek

Ha bevásárlás közben rábukkan az ideális mosógépre vagy televízióra, megtalálja a megfelelő szekrényt vagy kanapét, vagy hirtelen utazásra szánná el magát, de a családi kassza nem bírná el a vételár egyösszegű kifizetését, akkor forduljon az OTP Bankhoz!
Miért érdemes az OTP Áruvásárlási- és szolgáltatási gyorskölcsönt választania?

* Mert... azonnal hozzájuthat: ha kitöltötte a kölcsönkérelmi nyomtatványt, perceken belül megmondjuk Önnek, milyen feltételekkel veheti igénybe a kölcsönt. Ha a szükséges papírok is rendelkezésre állnak, a kölcsönszerződés megkötése és a szükséges saját erő befizetése után a kiválasztott árucikket már haza is viheti!
* Mert... akár saját erő nélkül is hozzájuthat: ha Ön rendelkezik az OTP Banknál olyan bankszámlával, amelyre jövedelme legalább 3 hónapja rendszeresen érkezik, akár saját erő befizetése nélkül is vásárolhat.Gyorshitel akár 1 nap alatt is !
* Mert… akár kezelési költség kedvezményben is részesülhet, ha törlesztési kötelezettségének OTP Banknál vezetett bankszámláról tesz eleget.

* 18. életévét betöltötte,
* devizabelföldi természetes személy,
* legalább 3 hónapos, folyamatos munkaviszonyból származó,
* legalább havi 40.000 Ft igazolt nettó jövedelemmel rendelkezik, valamint
* megfelel az OTP Bank hitelbírálati követelményeinek.

A kölcsönigénylés az OTP Bankkal szerződésben álló kereskedelmi vagy szolgáltató cégek üzleteiben, illetve azok ügynökeinél nyújtható be. Állandóan elérhető konstrukcióink mellett időszakos jelleggel akciós konstrukciók elérhetőségét is biztosítjuk, amelyek keretén belül még kedvezőbb feltételekkel igényelhet áruvásárlási és szolgáltatási gyorskölcsönt. Az akciós termékek feltételeiről kereskedői partnereinknél érdeklődhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése