2011. május 11., szerda

erste szabad felhasználású hitel kalkulátor

Kik vehetik fel a hitelt?

A hitelt nagykorú, a Bank számára elfogadható jövedelemmel rendelkező ügyfelek igényelhetik, akik a Bank adósminősítési, hitelbírálati feltételeinek megfelelnek. Nem vehet fel hitelt olyan személy, aki a Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) adatbázisában szerepel.
Amennyiben a hiteligénylőnek van házastársa/élettársa, úgy alapesetben neki is szerepelnie kell az ügyletben, mint adóstárs.
Ezen felül a háztartás elfogadható jövedelmének (mely a hitelbírálat alapja, lásd. lejjebb) növeléséhez további adóstárs(ak) illetve kezes(ek) bevonására is lehetőség van, ebben az esetben ezek a személyek is ügyleti szereplőkké válnak.
A fedezetül felajánlott ingatlanok tulajdonosai zálogkötelezetti minőségben vesznek részt az ügyletben.

A finanszírozási lehetőségekről közvetlenül is érdeklődhet a 06 40 222 222 Erste TeleBank számon.

*A THM 5 000 000 Ft hitelösszegű, 20 éves futamidejű, forint alapú, 6 hónapos kamatperiódusú, piaci lakáshitelre vonatkozik, kamatakció igénybevétele esetén. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Az akciós kamat, valamint az értékbecslési díj kedvezményének igénybevételi feltétele: a mindenkori minimálbért elérő havi jövedelem jóváírás és 2 db havonta teljesülő csoportos beszedési megbízás fennállása a futamidő első 3 évében. Az akciós kamat a futamidő első fél évében érvényes. A mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. Az akciók részletes feltételei a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben szerepelnek. A Bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

**Az akció részletes feltételei a mindenkor hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben szerepelnek.

***Ajándék hitelkártya pozitív hitelelbírálás alá eső kérelmek (kivéve szülői finanszírozás) esetén. Az ajánlat a Központi Hitelinformációs Rendszerben nem szereplő, az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. által kibocsátott hitelkártyával még nem rendelkező, rendszeres jövedelemmel, állandó lakcímmel, elérhetőségi telefonnal rendelkező ügyfelek számára érvényes. Az akciók 2010. január 11-től érvényesek és visszavonásig tartanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése