2011. május 18., szerda

otp-bank-személyi-kölcsön-kalkulátor-2011

OTP személyi kölcsön forintban

Az OTP Személyi Kölcsön egy forint alapú kölcsön, melynél Önnek nem szükséges megindokolnia mire kívánja a felvett hitelösszeget fordítani.

A kölcsön jellemzői:

Bármilyen célra igénybe vehető

A hitel már 100 000 forinttól igényelhető, de maximum 5 000 000 forint összegig.

A futamidő 13 hónaptól akár 84 hónapig is terjedhet.

A kölcsönt havi egyenlő részletekben kell megfizetni, de változó a kamatozás módja

A kölcsön igénylésének feltételei:

Bárki kérheti amennyiben,

Cselekvőképes devizabelföldi magánszemély

Minimum életkora 21 év

Minimum 12 hónapos folyamatos munkaviszonnyal rendelkezik és ebből legalább 3 hónapot a jelenlegi munkahelye tesz ki. Az ebből származó jövedelme eléri a mindenkori nettó minimálbér összegét.

Nincs nyilvántartásban az adósok listáján, más néven KHR rendszerben

A hitel igénylése nincs felső korhatárhoz kötve, de bizonyos esetekben akár életkor függvényében is, a Bank dönthet plusz biztosíték bevonásáról, adóstárs bevonását is kérheti.A kalkulátor segítségével ön pontosan megtudja, hogy mennyit fog fizetni a felvett otp személyi kölcsöne után havonta - nincs meglepetés !

Amennyiben a személyi kölcsön összege meghaladja az 1.600.000. forintot és Önnek nem érkezik rendszeres jövedelme vagy nyugdíj átutalása OTP Banknál vezetett folyószámlára legalább 6 hónapja, minimum a mindenkori minimálbér összegében, abban az esetben a Bank kérheti a kölcsön szerződés közokiratba foglalását.

OTP Lakossági Folyószámlahitel (THM: 35.07%)

Az OTP Bank folyószámlahitele révén Ön külön kérés nélkül, automatikusan juthat szabad felhasználású hitelhez Tempó-, Net-, Prémium-, Alap-, Számlacsomagján, Lakossági Forint Folyószámláján, Junior Folyószámláján, Aktív számláján illetve Elektronikus számláján.

A Folyószámlahitel segítségével a Bank akkor is teljesíti az átutalási megbízásokat, engedélyezia kártyahasználatot illetve a készpénzfelvételt, ha látra szóló betétje már nem nyújt rá fedezetet.

A Folyószámlahitelhez hozzájuthat rendszeres jövedelem mellett vagy folyószámláján elhelyezett lekötött betéttel fedezete mellett is. Amennyiben Ön Lakossági Forint Folyószámla vagy Tempó számlacsomag tulajdonos és számlájára minimum 3 hónapja jövedelem átutalás (melynek havi átlaga minimum 30.000 Ft) érkezik, 2009.december 1. és 2010 január 31 között keretbeállítási jutalék felszámítás nélkül igényelhet új Lakossági Folyószámlahitelt.

Előnyei:

- bankszámlanyitástól igényelhető és már a harmadik jövedelemátutalás megérkezését követő hónaptól is felhasználhatja.

- már rendelkezik lakossági folyószámlával és arra minimum három hónapja folyamatos jövedelemátutalás érkezik. vagy lekötött betétje mellé igényel Folyószámlahitelt, akár már igénylése napján is hozzájuthat a hitelkeretéhez.

- kérésre Folyószámlahitel keretét hitelbírálati díj felszámítása nélkül megemelik.

- automatikusan felhasználható.

- egyszerűen és kényelmesen törleszthető: a bankszámlára érkező jóváírások automatikusan törlesztik.

- rulírozó: a visszafizetett összeg újra felhasználható.

- ha Ön OTP Magán- és vagy önkéntes Nyugdíjénztár illetve OTP Egészségpénztártag, akkor a mindenkorinál 1.5 %-kal alacsonyabb kamattal veheti igénybe az OTP Bank Folyószámlahitelét.

A folyószámlahitel-keret mértéke a rendszeres jóváírás egyszerese:

- a jövedelem fedezete mellett, minimum 3 havi jövedelem jóváírás után.

A hitelkeret nagysága – a hitelbírálattól függően – folyószámlájára érkező jövedelmének kétszerese, ha

- számlájára legalább 6 hónapja jövedelemjóváírás érkezik, vagy

- a számlára az igénylést megelőző 3 hónapban érkezett jövedelemjóváírás és a számla Lakossági Net vagy Prémium vagy Elektronikus vagy Aktív Számlacsomag vagy Privát banki szolgáltatáscsomag.

A hitelkeret nagysága – a hitelbírálattól függően – folyószámlájára érkező jövedelmének háromszorosa, ha a számla Lakossági Tempó, Net, Prémium, Elektronikus vagy Aktív Számlacsomag, Lakossági Forint Folyószámla, Privát banki szolgáltatás csomag vagy Junior számla és

- legalább 3 hónapja jövedelemjóváírás érkezett a számlára és a hozzá tartozik dombornyomott bankkártya, vagy

- 3 hónapja jövedelmjóváírás érkezett a számlára és legalább 3 hónapja legalább 3 csoprtos beszedési megbízás teljesül, vagy

- 3 hónapja jövedelemjóváírás érkezett a számlára és a számlatulajdonosok valamelyike rendelkezik OTP Lakáshitellel, vagy

- legalább 6 hónapja érkezik jövedelemjóváírás a számlára és a számla Lakossági Net vagy Prémium vagy Elektronikus vagy Aktív Számlacsomag vagy Privát banki szolgáltatás csomag.

OTP Folyószámlahitelt az OTP Bank fiókjaiban, az OTPdirekt telefonos szolgáltatás munkatársainál vagy az OTPdirekt internetes szolgáltatáson keresztül igényelhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése