2011. május 23., hétfő

provident gyorskölcsön

* A Provident Pénzügyi Zrt. meghatározó szereplő a gyorskölcsönök piacán. Kis összegű, rövid lejáratú, fedezet nélküli, szabad felhasználású fogyasztási kölcsönöket kínál.
* Szolgáltatásunk az egész ország területén igénybe vehető, ott is, ahol nincsenek bankfiókok.
* A kölcsönét nem havonta nagyobb, hanem hetente kisebb összegben fizetheti.
* Az igényelt kölcsönt pozitív hitelbírálatot követően, banki átutalás útján kapja meg, és a törlesztőrészleteket is átutalással fizetheti meg.
* Lehetősége van arra is, hogy otthoni szoláltatás igénybe vétele esetén, külön díj ellenében, a kölcsön összegét akár készpénzben, Önnel előre egyeztetett időpontban, gyorsan, a szerződés megkötésével egyidejűleg, banki átutalás helyett, személyesen vegye át munkatársunktól az Ön otthonában.
* Szolgáltatásunk feltételei egyszerűek és könnyen átláthatóak.
A kölcsön folyósítása banki átutalással történik és a törlesztés ugyancsak banki átutalással, hetente történik. Ebben az eseten a bankszámlával és a törlesztőrészletek utalásával kapcsolatban felmerülő banki költségek Önt terhelik.

Igénybe veheti otthoni szolgáltatásunkat, melynek esetén a kölcsönt - a fentiektől eltérően- készpénzben, az Önnel előre egyeztetett időpontban, a szerződés megkötésével egyidejűleg, otthonában kapja meg és a részleteket szintén készpénzben, hetente törleszti az önt otthonában meglátogató képviselőnknek.
A hiteligényléshez az alábbi dokumentumokat szükséges bemutatnia:

a) személyazonosságot igazoló okmány

* érvényes személyi igazolvány vagy ideiglenes személyi igazolvány vagy útlevél vagy kártya formátumú vezetői engedély


b) lakcímet igazoló okmány

* lakcímkártya
* amennyiben a hiteligénylő tartózkodási helye nem azonos az állandó lakcímével és a lakcímkártyában a tartózkodási hely nem került feltüntetésre, úgy a tartózkodás alapjául szolgáló dokumentum (pl. bérleti szerződés).


c) jövedelmet igazoló dokumentum (mint például)

* munkabér jegyzék (bérpapír)
* nyugdíjszelvény
* bankszámlakivonat
* munkáltatói igazolás
* postai szelvény


A jövedelmet igazoló dokumentumok nem lehetnek 1 hónapnál régebbiek.
Az otthoni szolgáltatás gyors és kényelmes, emellett egyszerű és könnyen átlátható.

Az otthoni szolgáltatás választása esetén a kölcsön összegét pozitív hitelbírálat után

* Önnel előre egyeztetett időpontban,
* a szerződés megkötésével egyidejűleg,
* készpénzben,
* banki ügyintézés nélkül,
* otthonában veheti át képviselőnktől.

Ezen felül a heti részleteket bankszámla használata nélkül, Önnel előzetesen egyeztetett időpontban, otthonában, készpénzben törlesztheti képviselőnknek.
A Provident 2010. június 11-től megváltoztatta szolgáltatásának struktúráját,a kölcsönért fizetendő törlesztőrészletek összege kizárólag a kamatból és az adminisztrációs díjból tevődik össze.
A Provident által nyújtott kölcsön mellé szabadon igényelhető otthoni szolgáltatást vezettünk be.
A THM (Teljes Hiteldíj Mutató) számítását szabályozó, 2010. június 11. napjától hatályos új kormányrendelet értelmében a hitelhez kapcsolódó járulékos szolgáltatások díjait, költségeit akkor kell figyelembel venni, ha azok igénybevételét a hitelező a kölcsönszerződés megkötéséhez előírja és annak költségei a hitelező számára ismertek.
Mivel a kölcsön igénybevételéhez a Provident nem írja elő az otthoni szolgáltatás igénybevételét, hanem az ügyfél szabadon dönthet annak igénybevételéről, ezért annak a költségeit nem kell figyelembe venni a THM számításakor.

Fentiek alapján a Provident kölcsöneinek THM-je a kölcsönök után kötelezően fizetendő kamat és adminisztrációs díj figyelembevételével kerül meghatározásra, melynek következtében mértéke alacsonyabb a Provident által 2010. június 11-ét megelőzően kínált kölcsönénél. A provident gyorskölcsön igénylésének kizáró feltételei a bár listán való aktív szereplés !

A THM fogalmi meghatározását és számításának módját a 83/2010 (III.25.) számú Kormányrendelet tartalmazza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése