2012. július 2., hétfő

otp bank iphone app - Open iTunes

Az OTP Bank iPhone, iPad alkalmazása segítségével könnyedén és bárhol igénybe tudja venni az OTP Bank számos szolgáltatását: OTPdirekt SmartBank, SmartBank demó, OTP Bank ATM-, bankfiók- és PayPass kereső, devizaárfolyam, pénzváltó.



Technikai feltételek: minimum iOS 4.0



OTPdirekt SmartBank



Az OTPdirekt SmartBank használatához külön regisztráció szükséges,melyet az OTPdirekt internetes szolgáltatás használatával, a bankfiókokban vagy az OTPdirekt telefonos ügyintézőinél igényelhetnek lakossági ügyfeleink. A regisztráció feltétele, hogy az internetes szolgáltatás használatához Ön a Mobil Aláírás szolgáltatás bejelentkezéskori opciójával rendelkezzen. A szolgáltatás a regisztrációt követően azonnal használható.



Funkciók (lakossági bankszámlák és hitelkártya számlákra):



- Számla részletes adatok

- Számlatörténet

- Tranzakciók lekérdezése

- Lekötött betétek lekérdezése, feltörése

- Belföldi forint átutalás

- Kártyafedezeti utalás

- Jövőbeni utalások lekérdezése

- Autópálya-matrica vásárlás

- Mobil feltöltés

- Bankkártya adatok lekérdezése, limitmódosítás, aktiválás, letiltás



Bejelentkezési mód

A bejelentkezési mód opció választásának függvényében a SmartBank alkalmazás két féle módon működik:

- Egyszerűsített bejelentkezés:
Amennyiben az „Egyszerűsített bejelentkezés” opció bejelölésre kerül, akkor az alkalmazás nem kér SMS kódot sem a belépéskor, sem tranzakció esetén. Viszont aktív tranzakció (utalás, kártyafedezeti utalás, mobil feltöltés, autópálya-matrica vásárlás) végrehajtása csak az internetes szolgáltatásban előre rögzített űrlapokra lehetséges.

- Normál bejelentkezés:
A működési mód megegyezik az internetbank működésével. Aktív tranzakció tetszőleges kedvezményezett számára végezhető. SMS kódot az internetes szolgáltatásnál beállított Mobil Aláírás opcióknak megfelelően (bejelentkezés és/vagy tranzakció) kér az alkalmazás.

SMS kód kezelés



Normál bejelentkezés esetén IPhone esetében javasoljuk a jóváhagyó kód kezelésével kapcsolatban a teljes sms szöveg másolását és beillesztését, a következő módon:

- a SmartBank alkalmazást helyezze háttérbe,

- olvassa el az sms-t, másolja ki a teljes SMS szöveget,

- ezt követően indítsa újra a SmartBankot és az sms beviteli mezőbe másolja be a teljes sms szöveget, amiből a program kimásolja a jóváhagyó kódot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése